Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΚΟΤΙΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Τραγικό θάνατο βρήκε 55χρονη γυναίκα

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 55χρονη γυναίκα όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο ρέμα Ζλιάνα, στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας. Πρόκειται για την παιδίατρο Βούλα Καραγιάννη, η οποία επρόκειτο να επισκεφθεί φιλικό σπίτι στη Σκοτίνα το βράδυ του Σαββάτου, όμως δεν έφτασε ποτέ. Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής από άνδρες της ΠΥ Λιτοχώρου, περίπου 1 χλμ. μακριά από το όχημά της.

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό, η Τομεακή Επιτροπή Πιερίας του ΚΚΕ καταγγέλλει για άλλη μία φορά τις ελλείψεις που υπάρχουν τόσο σε αντιπλημμυρικά έργα όσο και σε οδικά δίκτυα που θα εξασφαλίζουν την ασφαλή μετακίνηση των εργαζομένων, του λαού συνολικότερα, από και προς τον προορισμό του.

«Οταν πρόκειται να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων και η μεταφορά των εμπορευμάτων τους, τότε δαπανώνται εκατομμύρια. Οταν πρόκειται για τις ανάγκες του λαού, τότε αυτές περνούν σε δεύτερη μοίρα, με τραγικές συνέπειες που κοστίζουν ακόμη και σε ανθρώπινες ζωές. Μπορεί οι κυβερνήσεις να αλλάζουν, οι διοικήσεις σε δήμους και Περιφέρεια να διαδέχονται η μία την άλλη, όμως η πολιτική που υποβαθμίζει τις ανάγκες του λαού για τα κέρδη των λίγων είναι εδώ», σημειώνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ