Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Σφραγίζονται τα τρία εισιτήρια του Φάιναλ 4

Τα τρία εκ των τεσσάρων εισιτηρίων για τη συμμετοχή στο Φάιναλ 4 του Κυπέλλου αναμένεται να σφραγιστούν το διήμερο 26 - 27 Δεκέμβρη οπότε θα διεξαχθούν ισάριθμα παιχνίδια για την προημιτελική φάση. Υπενθυμίζεται πως έχει αναβληθεί η αναμέτρηση του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ λόγω των 13 κρουσμάτων κορονοϊού σε παίχτες που «χτύπησαν» το προηγούμενο διάστημα τους Θεσσαλονικείς. Στα τρία παιχνίδια που θα διεξαχθούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μοιράζεται σε αυτά που θα γίνουν στο κλειστό των Ανω Λιοσίων και στο ΟΑΚΑ.

Στο πρώτο η ΑΕΚ των πολλών αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών προβλημάτων φέτος θα υποδεχθεί το Περιστέρι, σε μια κόντρα που μοιάζει ιδιαίτερα αμφίρροπη. Με την «Ενωση» να επιδιώκει μέσω της πρόκρισης το βάλσαμο για τα προβλήματα και το Περιστέρι υπό τον νέο του κόουτς, Μίλαν Τόμιτς, μια ηχηρή επιτυχία που θα σηματοδοτήσει την αγωνιστική ανάκαμψη. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί το ανεβασμένο ψυχολογικά Λαύριο μετά την ιστορική πρόκριση στο FIBA Champions League, σε μια κόντρα που παραδοσιακά εξελίσσεται συναρπαστικά. Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην τετράδα απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών: Κυριακή 26 Δεκέμβρη 17.00 (ΣΕΦ) Ολυμπιακός - Ιωνικός Νίκαιας (ΕΡΤ3). 20.00 (Κλειστό Ανω Λιοσίων) ΑΕΚ - Περιστέρι (ΕΡΤ3). Δευτέρα 27 Δεκέμβρη 20.00 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός - Λαύριο (ΕΡΤ3).

Σημειώνεται πως το Φάιναλ 4 του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 18 - 20 Φλεβάρη στο κλειστό του Ηρακλείου στην Κρήτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ