Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΓΓΛΙΑ - ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ
«Βοxing Day» υπό την απειλή του κορονοϊού

Με την αγωνία που προκαλεί η εκ νέου εξάπλωση του κορονοϊού τόσο στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ όσο και γενικότερα στην Αγγλία, εκτός απροόπτου η διεξαγωγή της παραδοσιακής αγωνιστικής της «Βoxing Day» στις 26 - 27 Δεκέμβρη μονοπωλεί τα ποδοσφαιρικά βλέμματα στο νησί και γενικότερα στην Ευρώπη. Η Λίγκα αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά παρά τις ανησυχίες των ομάδων που ζήτησαν διακοπή των αγώνων τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού. Προφανώς στην απόφαση της αγγλικής Λίγκας σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα τεράστια κέρδη που αποφέρει η ιδιαίτερα δημοφιλής αγωνιστική τα οποία υπολογίζονται για τους εμπλεκόμενους με αυτή (Λίγκα, ομάδες, χορηγοί, τηλεοπτικά δίκτυα) στα 33 εκατ. ευρώ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα παιχνίδια με τις εκπλήξεις να καραδοκούν. Εξ αυτών ξεχωρίζουν η έξοδος με αρκετές παγίδες των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις έδρες των Αστον Βίλα και Νιούκαστλ αλλά και η κόντρα του Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Κρίσταλ Πάλας. Θεωρητικό προβάδισμα στα προγνωστικά έχουν τα δύο φαβορί για τον τίτλο, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, που θα αγωνιστούν στις έδρες τους.

Το πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/12: 14.30: Λίβερπουλ - Λιντς (Cosmote Sport 1), Γουλβς - Γουότφορντ (CS 2), 17.00: Μπέρνλι - Εβερτον (CS 8), Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ (CS 1), Νόριτς - Αρσεναλ (CS 2), Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας (CS 3), Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον (CS 7), 19.30: Αστον Βίλα - Τσέλσι (CS 1), 22.00: Μπράιτον - Μπρέντφορντ (CS 1).

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/12: Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00, CS 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ