Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σήμερα διαμαρτυρία στη ΔΕΗ για να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα

Απαιτούν άμεσες επανασυνδέσεις και καμιά διακοπή μέσα στις γιορτές

Απαιτώντας να μη μείνει κανένα εργατικό - λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, να επανασυνδεθεί άμεσα σε όλα όσα έχει κοπεί χωρίς όρους και προϋποθέσεις, καθώς και να σταματήσουν οι διακοπές ηλεκτροδότησης μέσα στις γιορτές, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στις 10.30 π.μ. έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ (Ακτή Δυμαίων).

«Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με ολομέτωπη επίθεση σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Η ακρίβεια είναι στα ύψη με ολοένα καινούργιες ανατιμήσεις στα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Την ίδια στιγμή, στην πόλη μας, χιλιάδες οικογένειες αδυνατούν να ανταποκριθούν στις μεγάλες αυξήσεις στο ρεύμα, εκατοντάδες πνίγονται από διακανονισμούς και δεκάδες οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα», επισημαίνει το ΕΚΠ, καλώντας ταυτόχρονα τους εργαζόμενους, τα σωματεία τους, τους φορείς της πόλης, τους ανέργους, να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση, απαιτώντας και άμεση επανασύνδεση στο κομμένο ρεύμα.

Στην κινητοποίηση καλεί και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ), επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, την ανάγκη καμιά λαϊκή οικογένεια να μη μείνει μόνη της απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Κινητοποίηση και στην Κοζάνη

Σε κινητοποίηση καλεί σήμερα το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κοζάνης, στις 6 μ.μ. στο κτίριο της ΔΕΥΑΚ, ενάντια στις αυξήσεις στην τηλεθέρμανση και το νερό.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα που το ΔΣ της ΔΕΥΑΚ θα συνεδριάσει με θέμα τις αυξήσεις, οι οποίες σύμφωνα με δημοσιεύματα προτείνονται να φτάσουν τα 43% στην τηλεθέρμανση και 7% και 10% για το νερό στη Κοζάνη και τα γύρω χωριά αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ