Τρίτη 28 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκδηλώσεις - γιορτές από σωματεία

Γιορταστική εκδήλωση για τα παιδιά όλων των εργαζομένων και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων στα δύο νησιά οργανώνει σήμερα, Τρίτη, στις 6 μ.μ., το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης, στα γραφεία του (λεωφ. Αντώνη Τρίτση 119) στο Αργοστόλι.

Καλώντας τους... μεγάλους να έρθουν με τα παιδιά τους στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση χαράς και κεφιού, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ετοιμάζει μαζί με τις διοικήσεις σωματείων του νησιού μια σειρά από δραστηριότητες.

Θα ακουστούν κάλαντα από όλη την Ελλάδα, πρωτοχρονιάτικα παραμύθια και θα δοθούν δώρα στα παιδιά, τηρώντας ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων στον κλάδο αλλά και για όλους τους εργατοϋπαλλήλους οργανώνει αύριο, Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αιτωλοακαρνανίας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει κουκλοθέατρο αλλά και παράσταση Καραγκιόζη από τον «ΑΡΗ». Η είσοδος για μικρούς και μεγάλους θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ