Κυριακή 17 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»:

Σήμερα, Κυριακή

  • Στις 18.15, ένα αφιέρωμα στον ΕΛΑΣ, που επιμελήθηκε και παρουσιάζει ο Γιώργος Μηλιώνης με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυσή του.

Αύριο, Δευτέρα

  • Στις 20.00, στην εκπομπή «Ματιές στον κόσμο», ένα ντοκιμαντέρ με τα κυριότερα ψέματα που οδήγησαν στην εγκληματική επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία το 1999 και χρησιμοποιούνται σήμερα από την Εισαγγελέα του αποκαλούμενου Διεθνούς ποινικού δικαστηρίου, για την καταδίκη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και του σερβικού λαού.
  • Στις 22.00, στην εκπομπή «Αντιθέσεις», τη συζήτηση του δημοσιογράφου Ανδρέα Θερμού, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, με τον Αντώνη Ρουπακιώτη, πρόεδρο του απερχόμενου ΔΣ του ΔΣΑ και υποψήφιου, τον Βασίλη Δημόπουλο, μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ και υποψήφιο, τον Αριστείδη Οικονομίδη, μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ και υποψήφιο, για τα προβλήματα του κλάδου των δικηγόρων μπροστά στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Μικροπροοπτική», μια συζήτηση του Θανάση Μπαλοδήμα με το σκηνοθέτη Αρη Μπαφαλούκα για τη μικρού μήκους ταινία και για τις προσωπικές του δουλιές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ