Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΓΕ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Συγκέντρωση στις 8 Μάρτη για την Παγκόσμια Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας

Συγκέντρωση στις 8 Μάρτη στο Σύνταγμα, στις 6 μ.μ., για την Παγκόσμια Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας διοργανώνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, «με βάση τις αγωνιστικές διεκδικήσεις για τις ανάγκες των γυναικών στην εργασία, στην υγεία, στην προστασία της μητρότητας, στη μόρφωση».

Επίσης, την Τετάρτη 23 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, η ΟΓΕ καλεί σε σύσκεψη εργατικά σωματεία, ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, φοιτητικούς συλλόγους και άλλους φορείς, όπου θα συζητηθεί η οργάνωση κοινών αγωνιστικών πρωτοβουλιών και δράσεων ενάντια στην εκμετάλλευση και κάθε μορφή βίας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες της βιοπάλης.

Συσκέψεις σε άλλες περιοχές

Η Ενωση Γυναικών Λάρισας διοργανώνει Γενική Συνέλευση το Σάββατο 19 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο (Εργ. Πρωτομαγιάς 6). Οι Ομάδες Γυναικών του νομού Ηρακλείου, η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών καλούν σε σύσκεψη τη Δευτέρα 21 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς. Η Αγωνιστική Ομάδα Γυναικών Ν. Μάκρης - Μαραθώνα καλεί σε σύσκεψη σωματεία και φορείς την Κυριακή 20 Φλεβάρη στις 17.00 στο πολιτικό κέντρο «Βασίλης Ρώτας» στην πλατεία της Ν. Μάκρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ