Σάββατο 23 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟΒ Γιαννιτσών του ΚΚΕ πραγματοποιεί τη συνεστίασή της, σήμερα, Σάββατο 23/2, στο κέντρο «Αίνιγμα» στα Γιαννιτσά, προς τιμήν των 84 χρόνων του Κόμματος.

- H Κομματική Οργάνωση Αλεξάνδρειας Ημαθίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο οικογενειακό κέντρο «Κάστρο» στην Αλεξάνδρεια, σήμερα, Σάββατο 23 Φλεβάρη, στις 8 μ.μ.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Πετραλώνων - Θησείου του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση, στις 25/2, στο κέντρο «Κονάκι» (Ηρακλειδών 78 και Πειραιώς), στις 6.30 μ.μ., με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση την Τετάρτη, 27 Φλεβάρη, στις 7μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Φιλαρέτου και Κρέμου) με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές».

- Περιοδεία στο Γενικό Χημείο του Κράτους πραγματοποιεί η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, την Τετάρτη, 27 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί.

- Η Αχτιδική Επιτροπή Κοκκινιάς - Κορυδαλλού διοργανώνει συζήτηση τη Τετάρτη, 27 Φλεβάρη, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου της Νίκαιας, με θέμα «Νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές. Ο χαρακτήρας και τα κριτήρια της εκλογικής μάχης και η θέση μας για μια ΤΑ μαχητική, διεκδικητική».

- Η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τις Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές» την Τετάρτη 27 Φλεβάρη στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Λουίζα Ράζου.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Κυριακή, 3 Μάρτη, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «Φίλιππος» στη Λιβαδειά, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Η εισηγητική ομιλία θα γίνει από τον Παναγιώτη Αρβανίτη, μέλος του ΝΓ της ΝΕ και δημοτικό σύμβουλο Λιβαδειάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ