Πέμπτη 7 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΣΤΑ ΤΑΞΙ
Καλεί σε ενίσχυση του ψηφοδελτίου της στις εκλογές του ΣΑΤΑ

Κάλεσμα ενίσχυσης του ψηφοδελτίου της απευθύνει η «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία» μπροστά στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) και για την εκλογή αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία (ΠΟΕΙΑΤΑ). Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν από αύριο Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Απρίλη, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (κοντά στο σταθμό μετρό «Ανθούπολη»).

«Μετατρέπουμε την αγανάκτησή μας σε δύναμη συλλογικής διεκδίκησης και αγώνα», τονίζει στη διακήρυξή της η «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία». «Ενίσχυσε τις δυνάμεις που έχεις σταθερά δίπλα σου κάθε στιγμή, σε κάθε δυσκολία. Στήριξε τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στις Επιτροπές Αγώνα Ταξί» σημειώνει και καλεί τους αυτοκινητιστές να γυρίσουν «την πλάτη σου σε αυτούς που τόσα χρόνια χέρι - χέρι έβαλαν πλάτη και ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση που βιώνουμε. Σήμερα τα σπάσανε για λόγους που δεν αφορούν τη μεγάλη πλειοψηφία των βιοπαλαιστών ταξιτζήδων. Τα προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντά τους δεν ταυτίζονται με τις ανάγκες και τα συμφέροντά μας».

«Πάρε και συ τη δική σου θέση στον αγώνα. Ενίσχυσε τις δυνάμεις που σταθερά έχεις στο πλάι σου για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μαζικά, μαχητικά, αποτελεσματικά», αναφέρει η παράταξη και υπογραμμίζει ότι «μόνο με τους αγώνες μας, με ισχυρό κίνημα, μπορούμε να αποσπάσουμε μέτρα για τη βελτίωση των δικών μας συνθηκών ζωής και εργασίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ