Τρίτη 10 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Συνεχίζονται οι εκλογές

Εκλεισαν οι κάλπες για την πρώτη Κυριακή των εκλογών στην Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πρώτης ψηφοφορίας. Η εκλογική αναμέτρηση την περασμένη Κυριακή για την ανάδειξη του νέου προεδρείου της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αφορούσε για τις περιφέρειες των Πρωτοδικείων εκτός Αθήνας και Πειραιά.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Κυριακή 15 Μάη με την ψηφοφορία για τις περιφέρειες σε Αθήνα και Πειραιά. Η ψηφοφορία ξεκινάει στις 8 το πρωί και λήγει στις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η προσέλευση των ψηφοφόρων φαίνεται να είναι αυξημένη σε σχέση με την πρώτη Κυριακή των προηγούμενων εκλογών πριν από δύο χρόνια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο ζητούν την ψήφο η ομάδα του Χρ. Σεβαστίδη ΔΝ Εφέτη (πρόεδρος της Ενωσης επί 6 χρόνια) με τους Χαρ. Σεβαστίδη Εφέτη, Παντελή Μποροδήμο πρωτόδικη, Αικ. Ντόκα Εφέτη, Αικ. Μάτση Αντιεισαγγελέα Εφετών, Μιχ. Τσέφα πρόεδρο Πρωτοδικών, Ι. Ασπρογέρακα πρόεδρο Πρωτοδικών, Ευθαλία Κώστα Ειρηνοδίκη και η σημερινή αντιπολίτευση, με την ομάδα της πρώην πρόεδρου Μ. Στενιώτη. Ο Χριστόφορος Σεβαστίδης έχει κερδίσει μέχρι σήμερα τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και είναι πρόεδρος από το 2016.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ