Πέμπτη 28 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις δημοτικών κινήσεων
  • Εκδήλωση για την ανακήρυξη του υποψήφιου Δημάρχου και την παρουσίαση της διακήρυξης πραγματοποιεί την Κυριακή 3 Μάρτη η Νέα Αγωνιστική Συνεργασία για τον Εύοσμο. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου. Στην επιτροπή πρωτοβουλίας της Κίνησης μεταξύ άλλων συμμετέχουν: Μάκης Βαρκιανός, Σταμάτης Διονυσίου, Αλέκος Μανδαλιανός, Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, Χάρις Πιλίτση, Βασίλης Τζήκας.
  • Εκδήλωση - συζήτηση για τις εξελίξεις στα δημοτικά πράγματα και τους στόχους της, ενόψει δημοτικών εκλογών, διοργανώνει την Κυριακή, 3 Μάρτη, η Ενωτική Δημοτική Κίνηση Πεύκης. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 το πρωί, στο Γ' Συνοικιακό Συμβούλιο, στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Γράμμου, στην Κάτω Πεύκη.
  • Γενική Συνέλευση με θέμα «Απολογισμός δράσης. Λειτουργία και πρόγραμμα δράσης της Κίνησης» οργανώνει η Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Αγρινίου, τη Δευτέρα 4 Μάρτη και ώρα 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.
  • Σε συγκέντρωση καλεί η Δημοτική Προοδευτική Συσπείρωση, τη Δευτέρα 4 Μάρτη και ώρα 6.30μμ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας, με θέμα «Απολογισμός δράσης της παράταξης. Λειτουργία Δημοτικής Αρχής. Ανακήρυξη υποψήφιου Δημάρχου. Προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ