Τετάρτη 25 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζει το πολιτικό άνοιγμα σε χώρους δουλειάς και γειτονιές

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Κηπούπολης καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου καλεί σε συγκέντρωση στο Αίθριο (θεατράκι). Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ζήνωνος (εργατικές πολυκατοικίες). Θα μιλήσει ο Νίκος Καραγιάννης, μέλος του Τομεακού Γραφείου Νοτιοδυτικών Συνοικιών και Περιστερίου.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Αργυρούπολης καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Βενιζέλου. Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Δυτικής Πετρούπολης καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Θέτιδος. Θα μιλήσει ο Θύμιος Πατσαρίσος, Γραμματέας της ΚΟΒ Δυτ. Πετρούπολης.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στην παιδική χαρά (Σωκράτους & Αριστοτέλους) στο Νέο Ηράκλειο. Θα μιλήσει ο Αρης Κυριακίδης, μέλος του Τομεακού Γραφείου Βορειοδυτικής Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Κολωνού και Σεπολίων καλούν σε συγκέντρωση στην Ακαδημία Πλάτωνος. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 9 π.μ. ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο λεωφορείων στον Βοτανικό για να μιλήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ. η Ντίνα Γκογκάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Wyndham» για να μιλήσει με τους εργαζόμενους.

-- Σύσκεψη της Τομεακής Οργάνωσης ΕΒΕ με επαγγελματίες από τον κλάδο των Κατασκευών.

-- Σύσκεψη της ΤΟ ΕΒΕ με επαγγελματίες στον χώρο της Εστίασης.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία έναντι του ΚΕΠ στη Νέα Ζωή. Θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ελληνικού καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Σουρμένων. Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι). Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Πετραλώνων καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Μερκούρη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ