Τετάρτη 25 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ
Τη Δευτέρα 30 Μάη η μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον αξέχαστο ερμηνευτή

  • Στο γήπεδο του Πανιώνιου στη Ν. Σμύρνη στις 20.30
  • Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr. Προσκλήσεις διατίθενται από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Λιγότερο από μια βδομάδα απομένει για να ανοίξει η αυλαία της μεγάλης συναυλίας - αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, την οποία διοργανώνουν από κοινού η ΚΕ του ΚΚΕ και η οικογένεια του αξέχαστου ερμηνευτή, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον θάνατό του.

Η συναυλία θα γίνει τη Δευτέρα 30 Μάη, στις 20.30 στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 12 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr. Προσκλήσεις διατίθενται από τις Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Η Πέγκυ Ζήνα, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, πλαισιωμένοι από την ορχήστρα που συνόδευε τον Δημήτρη Μητροπάνο, θα μας θυμίσουν τα τραγούδια του και θα αποτίσουν φόρο τιμής σε έναν μοναδικό άνθρωπο και καλλιτέχνη. Την παρουσίαση, τη σκηνοθεσία και την επιμέλεια της συναυλίας έχει αναλάβει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης και την ηχοληψία ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μητροπάνου, Δημήτρης Ευαγγελάτος.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος για περισσότερα από 45 χρόνια βάδισε με συνέπεια στους δρόμους του ελληνικού τραγουδιού, αποκαλύπτοντας συνεχώς νέες πτυχές της μεγάλης του ερμηνευτικής γκάμας. Με το γνήσιο λαϊκό χρώμα της φωνής του χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές, κερδίζοντας την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας, κατακτώντας να τον νιώθουν μέχρι και σήμερα «δικό τους» τόσο οι παλιότερες όσο και οι νεότερες γενιές...

Δρομολογούνται λεωφορεία από περιοχές της Αττικής για τη συναυλία

Για τη μετάβαση στον χώρο της μεγάλης συναυλίας, στο γήπεδο του Πανιώνιου στη Ν. Σμύρνη, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ δρομολογούν λεωφορεία.

Συγκεκριμένα:

-- 6.30 μ.μ. Ολυμπιακό χωριό (Κακλαμανάκη 21).

-- 6.30 μ.μ. Μενίδι (πλατεία Καράβου).

-- 6.30 μ.μ. Κόκκινος Μύλος (Τρίγωνο - Περίπτερα).

-- 6.30 μ.μ. Ανω Λιόσια (Τριγωνική πλατεία).

-- 6.30 μ.μ. Ελευσίνα (Δημοτικό πάρκινγκ).

-- 6.30 μ.μ. Ασπρόπυργος (1ο Δημοτικό Σχολείο Ασπρόπυργου).

-- 7.15 μ.μ. Πετρούπολη (πλατεία Ηρώ).

-- 7.15 μ.μ. Καματερό (στάση Μανάρα).

-- 7.20 μ.μ Ιλιον (ΟΤΕ).

-- 7.20 μ.μ. Αγιοι Ανάργυροι (Παλαιό Δημαρχείο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ