Τρίτη 7 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
Επισκέψεις κλιμακίων του ΚΚΕ σε εθελοντές δασοπυροσβέστες

Καισαριανή
Καισαριανή
Επισκέψεις με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος πραγματοποίησαν κλιμάκια του ΚΚΕ στα πυροφυλάκια της Καισαριανής και του Βύρωνα, για να συζητήσουν με τους εθελοντές δασοπυροσβέστες.

Στην Καισαριανή επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Αντώνης Ραλλάτος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ, ενώ συμμετείχε και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο, Ηλίας Σταμέλος.

Επίσης, αντιπροσωπεία των ΚΟ Βύρωνα του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γείτονα, στέλεχος του Κόμματος και δημοτικό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», επισκέφτηκε το πυροφυλάκιο στον Βύρωνα. Μετά τη συνάντηση και την αναλυτική ενημέρωση, οι εθελοντές δασοπυροσβέστες έδειξαν στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί εντός του Υμηττού. Εκατοντάδες πεσμένα δέντρα, δρόμοι κλειστοί επί μήνες από κορμούς, τεράστιες ποσότητες συγκεντρωμένης καύσιμης ύλης σε πολλά σημεία του βουνού, με ένα μεγάλο μέρος αυτών να είναι εκεί από τη χιονόπτωση του 2021 (!), δεξαμενή νερού που έχει διαρροή εδώ και πολύ καιρό και συντηρείται με «πατέντες» των ίδιων των εθελοντών κ.ά.

Οι αντιπροσωπείες του ΚΚΕ ανέπτυξαν τις θέσεις του Κόμματος για το περιβάλλον και την Πολιτική Προστασία, μοίρασαν στους εθελοντές δασοπυροσβέστες την ανακοίνωση του ΚΚΕ και τον «Ριζοσπάστη» με την αρθρογραφία για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, καθώς και τις μπροσούρες του ΚΚΕ για την Πολιτική Προστασία και τους Δασικούς Χάρτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ