Σάββατο 9 Ιούλη 2022 - Κυριακή 10 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
31Η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΝΕ
Εντονο ενδιαφέρον στο περίπτερο των ξένων αντιπροσωπειών

Στον χώρο της 31ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης έφτασαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής οι αντιπροσωπείες των 8 Κομμουνιστικών Νεολαιών που συμμετέχουν στις φετινές εκδηλώσεις.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι διεθνείς αντιπροσωπείες έστησαν τα υλικά τους και πήραν τη θέση τους για να υποδεχτούν τους νεολαίους της ΚΝΕ. Και ήταν μαζική η προσέλευση των κατασκηνωτών γύρω από τα τραπεζάκια των αντιπροσωπειών, είτε για να κάνουν μια ερώτηση για την κατάσταση στις χώρες τους, είτε να αγοράσουν κάποιο αναμνηστικό από τα υλικά τους. Ιστορικές αφίσες των Ισπανών συντρόφων, μπλούζες με αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα από την Ιταλία και άλλα καλαίσθητα υλικά έγιναν ανάρπαστα!

Τα βλέμματα κέντρισαν η ανακοίνωση του Μετώπου Νεολαίας του Κόμματος Εργασίας Αυστρίας για την ακρίβεια στη χώρα τους, αντιφασιστικά υλικά και ανακοινώσεις των οργανώσεων για την κατάσταση στις χώρες τους. Ενώ συχνά πυκνά επισκέπτες κοντοστέκονταν για να συζητήσουν με τους συντρόφους από τις Κομμουνιστικές Νεολαίες για τον πόλεμο και τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ