Σάββατο 9 Ιούλη 2022 - Κυριακή 10 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
31Η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΝΕ
Πόλος έλξης το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής»

Από την 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση δεν θα μπορούσε να λείπει το πολιτικό και λογοτεχνικό βιβλίο, με την έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής» να έχει και φέτος τη δική της ξεχωριστή «γωνιά» στον χώρο της κατασκήνωσης.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν καινούργιες και παλαιότερες εκδόσεις, ενώ για πολλούς είναι το μέρος όπου θα επιλέξουν το βιβλίο που θα τους συνοδεύσει το φετινό καλοκαίρι, ειδικά με το κλείσιμο της σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς.

Ελκυστικές προσφορές

Οι προσφορές στα βιβλία για τους κατασκηνωτές φτάνουν το 50%, ενώ οι νέες εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» διατίθενται με έκπτωση 40%. Στα Απαντα του Λένιν, του Στάλιν αλλά και στους 3 τόμους του «Κεφαλαίου», η έκπτωση για τη σειρά είναι 50% και για κάθε τόμο 35%.

Μάλιστα, με κάθε αγορά δίνεται δώρο στους κατασκηνωτές η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Καντάτα για τη Μακρόνησο», ενώ με κάθε αγορά αξίας 5 ευρώ προσφέρεται κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί πριν το κλείσιμο της κατασκήνωσης, με τα παρακάτω δώρα:

- 1ος λαχνός: Ετήσια συνδρομή στα βιβλία της «Σύγχρονης Εποχής»

- 2ος λαχνός: Εξάμηνη συνδρομή στα βιβλία της «Σύγχρονης Εποχής»

- 3ος λαχνός: Τρίμηνη συνδρομή στον «Ριζοσπάστη» ή ετήσιες συνδρομές σε ΚΟΜΕΠ και «Οδηγητή» (σε περίπτωση που δεν υπάρχει συνδρομητική βάση του «Ριζοσπάστη» στην περιοχή)


- 4ος λαχνός: Ετήσια συνδρομή στην ΚΟΜΕΠ

- 5ος λαχνός: Ετήσια συνδρομή στον «Οδηγητή»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ