Τετάρτη 20 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
Εκδήλωση για τα «Δύο χρόνια ζωής και δράσης του Σωματείου»

Αύριο Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ. στην Αθήνα

Εκδήλωση με θέμα «Δύο χρόνια ζωής και δράσης του Σωματείου μας! Συγκεντρώνουμε πείρα - δυναμώνουμε την πάλη για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας!» διοργανώνει το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων, την Πέμπτη 21 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Μητροπόλεως στην Αθήνα.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Βασίλης Διονυσόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων, ο Κώστας Δράκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και ο Δημήτρης Μάρης, πρόεδρος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Στην ανακοίνωσή του, που μοιράζεται πλατιά σε δικηγορικές εταιρείες και γραφεία, το Σωματείο καλεί τους μισθωτούς δικηγόρους να πάρουν μέρος και να προβληματιστούν «αν είναι σύγχρονο και προοδευτικό, σήμερα, το 2022, οι μισθωτοί και ασκούμενοι δικηγόροι να δουλεύουμε ατέλειωτα ωράρια, από το πρωί ως το βράδυ, με χαμηλούς μισθούς, χωρίς εξασφαλισμένο δικαίωμα στην άδεια, στη μητρότητα, με την ασφάλισή μας να είναι ιδιωτική - ατομική υπόθεση. Να συζητήσουμε από κοινού πώς θα οργανώσουμε και θα εντείνουμε την πάλη μας, μέσα από το Σωματείο μας, για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που θα εξασφαλίζει τα παραπάνω. Να αντλήσουμε πείρα από εργαζόμενους - συνδικαλιστές άλλων επιστημονικών κλάδων, που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μας και που κατόρθωσαν, με τον αγώνα τους, να υπογράψουν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ή δίνουν μεγάλες μάχες στους χώρους δουλειάς για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ