Πέμπτη 21 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές, χώρους εκπαίδευσης και νεολαίας. To πρόγραμμα εκδηλώσεων και παρεμβάσεων περιλαμβάνει:

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 11 π.μ., ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ψυχιατρικών Νοσοκομείων της ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη με τίτλο «Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ - "Ασπίδα" για το τώρα, ελπίδα για το αύριο» στο δημαρχείο Χαϊδαρίου.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο «ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΕ» (SKAG), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ. ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο ΨΝΑ Δαφνί.

Σε όλη την Ελλάδα

Σήμερα Πέμπτη

-- Η ΚΟΒ Αμπελώνα Λάρισας του ΚΚΕ πραγματοποιεί σύσκεψη με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ! "Ασπίδα" για το σήμερα, ελπίδα για το αύριο». Θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στον χώρο της δημοτικής κοινότητας (Πέτρινο). Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στο Πάρκο Νίκαιας, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και περιφερειακό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης.

-- H ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στο παράλιο Αστρος της Βόρειας Κυνουρίας, με ομιλητή τον Αριστείδη Δαμαλά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου και Γραμματέα της ΤΕ Αρκαδίας.

-- Η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Χρυσός λαϊκή περιουσία. Οχι στην εξόρυξη σε Σάπες και Πέραμα» στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Σαπών. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Γραμματέας της ΤΕ Ροδόπης.

-- Οι ΚΟ Ανατολικής Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «1922. Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στην αυλή της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου, στις 8 μ.μ. Την παρουσίαση θα κάνει ο Στρατής Δουνιάς, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Εβρου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει βιβλιοπαρουσίαση της ίδιας έκδοσης, στις 7 μ.μ., στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης, με ομιλητή τον Φάνη Παρρή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ