Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ
Τετάρτη 3 Αυγούστου

- Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Πόλης Χανίων του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Τόλμησε στον αγώνα με το ΚΚΕ. Ασπίδα για το τώρα. Ελπίδα για το αύριο!». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο στο Καμπάνι, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Σπύρος Αγριμάκης, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ.

Πέμπτη 4 Αυγούστου

- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Αλιβέρι καλούν στις 9 μ.μ. σε προβολή ταινίας στα γραφεία του Κόμματος (Κ. Κάλλα 4).

- Η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδείες στην Ελπίδα και στο πάρκο της Ελπίδας στον Εύοσμο.

Σάββατο 6 Αυγούστου

- Η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου και το Παράρτημα Πτολεμαΐδας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ οργανώνουν στις 11 π.μ. εκδήλωση μνήμης και τιμής στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, στη λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας.

Κυριακή 7 Αυγούστου

- Η ΚΟΒ Καλαβρύτων και οι Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν στις 11.30 π.μ. εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ηρωικούς μαχητές των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ και ΔΣΕ και τους εκτελεσμένους κομμουνιστές στα Σουδενά (Ανω Λουσούς) Καλαβρύτων.

- Η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ οργανώνει στις 11 π.μ., στο Κυπαρίσσι Γρεβενών, εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον υποστράτηγο του ΔΣΕ και διοικητή του Αρχηγείου Δυτικής Μακεδονίας, Νίκο Θεοχαρόπουλο, γνωστό και ως «Σκοτίδα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο όπου βρίσκεται η προτομή του. Επίσης, στις 9 το βράδυ στην πλατεία της τοπικής κοινότητας Ζιάκα θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Μακρόνησος: "Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά"».

Κυριακή 21 Αυγούστου

- Οι Οργανώσεις Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση τιμής αφιερωμένη στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΔΣΕ. Θα γίνει στις 7 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Μουσείου του ΔΣΕ στη Θεοτόκο Κόνιτσας, με ομιλήτρια την Ολυ Τσουμάνη, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

Κυριακή 28 Αυγούστου

- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ οργανώνει στις 7 μ.μ. εκδήλωση με θέμα «Η συμβολή των Μικρασιατών κομμουνιστών στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες» στην πλατεία Ατσαλένιου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ