Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Τα τελευταία νέα των μεταγραφών

Συνεχίζονται οι κινήσεις των ομάδων της Super League 1 για την ενίσχυσή τους - και συνολικά για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων στο ρόστερ τους - ενόψει της νέας σεζόν, στο πλαίσιο της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στον Ολυμπιακό έχει τεθεί ως στόχος η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στην κατεύθυνση αυτή επιχειρείται να αποκτηθούν ο Αμερικανός Κόνραντ ντε λα Φουέντε από τη γαλλική Μαρσέιγ και ο Ζοβάνε Καμπράλ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος αγωνίζεται στην πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και για τους δύο παίκτες φέρεται επίσης να ενδιαφέρεται και η τουρκική Μπεσίκτας. Συνεχίζονται απ' την άλλη και οι αποχωρήσεις από τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς μετά τους Σεμέδο και Ονιεκούρου αναμένεται να αποτελέσει σύντομα «παρελθόν» και ο Ζοάο Καρβάλιο, ενώ φημολογείται ότι ο Τικίνιο αναμένεται να επιστρέψει στη γενέτειρά του Βραζιλία, για λογαριασμό της Μποταφόγκο.

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα επιχειρεί να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο Ματέους Βιτάλ, ο οποίος ανήκει στην Κορίνθιανς και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος μέσος όπως όλα δείχνουν δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Κορίνθιανς, ο οποίος δεν τον χρησιμοποιεί σε κανέναν αγώνα (στη Νότια Αμερική βρίσκονται στα μισά της σεζόν). Παράλληλα προχωράει το «ξεσκαρτάρισμα» στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς αναμένεται να αποχωρήσουν είτε με πώληση είτε με δανεισμό οι Λούκας Τέιλορ (στην ουκρανική Σαχτάρ Ντονέτσκ), Λέο Ζαμπά (στη σαουδαραβική Αλ Μπάτιν) και Τόμας Μουργκ (στην αυστριακή Λίντσερ).

Στον ΟΦΗ αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα οι μεταγραφές του Ολλανδού τερματοφύλακα Σόνι Στέφενς (αγωνιζόταν στη χώρα του, στην Καμπούρ) και του Ισλανδού αριστερού μπακ Γκούντμουντουρ Τοράρινσον (αγωνιζόταν στη δανέζικη Ααλμποργκ). Ο κρητικός σύλλογος έχει έρθει σε συμφωνία και με τις δύο παίκτες, οι οποίοι αναμένονταν χτες στο Ηράκλειο για τα τυπικά των μεταγραφών. Παράλληλα ο ΟΦΗ αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Σουριναμέζου δεξιού μπακ της ολλανδικής Γκρόνινγκεν, Νταμίλ Ντανκερλούι, ενώ αποχωρεί από τους Ηρακλειώτες ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας Ντεβί Επασί και θα συνεχίσει την καριέρα του στη σαουδαραβική Αμπα.

Στη Λαμία, τέλος, «ναυάγησε» η επιχείρηση απόκτησης του Ιβοριανού αμυντικού Γιαν Αφί από τη λευκορωσική Γκόμελ, η οποία εν τέλει δεν συναίνεσε στην παραχώρησή του, και έτσι ο σύλλογος της Φθιώτιδας προσανατολίζεται τώρα στον Αργεντίνο Ολιβερ Μπενίτεζ, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της χώρας του και συγκεκριμένα στην Ατλέτικο Πατρονάτο. Οι Λαμιώτες επιδιώκουν δε να ενισχύσουν περαιτέρω την αμυντική τους γραμμή, καθώς στοχεύουν στην απόκτηση του Γιώργου Κορνέζου από την ΑΕΚ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Υπέγραψε στον ΠΑΟ ο Νάνο (2013-07-20 00:00:00.0)
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη (2009-12-04 00:00:00.0)
Πρώτα οι ...μετανάστες (2005-08-03 00:00:00.0)
«Κόκκινος» ο Ντούντεκ (2001-08-31 00:00:00.0)
«Μπέμπης» ο Μπαρτέζ; (2000-05-18 00:00:00.0)
Ποιος Λεονάρντο;... (1998-06-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ