Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσιο πρόγραμμα πολιτικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα

Σήμερα Παρασκευή

- Η KO Καρύστου πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στην παραλία Καρύστου, στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

- Η ΚΟ Αταλάντης πραγματοποιεί εκδήλωση στη Σκάλα Αταλάντης, στις 8.30 μ.μ., με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα με το ΚΚΕ - "Ασπίδα" για το τώρα, ελπίδα για το αύριο» και ομιλητή τον Παναγιώτη Πολίτη, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό - νησιώτικο γλέντι.

Αύριο Σάββατο

- Η ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης καλεί στην εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργανώνει για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία στα Ζερβάτα. Θα προηγηθεί στο νεκροταφείο του χωριού η αποκατάσταση της προτομής του ηρωικού αντάρτη Γεράσιμου Γρηγοράτου (Αστραπόγιαννου), που έχει φιλοτεχνήσει ο γλύπτης Μεμάς Καλογηράτος. Από τις 11 π.μ. θα λειτουργεί έκθεση αρχειακού υλικού στο σπίτι του Βαγγέλη Γρηγοράτου, αδελφού του Αστραπόγιαννου, στα Ζερβάτα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Καμπίτσης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του Κόμματος.

Κυριακή 21 Αυγούστου

- Οι Οργανώσεις Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση τιμής αφιερωμένη στις Υγειονομικές Υπηρεσίες του ΔΣΕ. Θα γίνει στις 7 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Μουσείου του ΔΣΕ στη Θεοτόκο Κόνιτσας, με ομιλήτρια την Ολυ Τσουμάνη, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

- Οι Τομεακές Επιτροπές Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ και τα αντίστοιχα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδήλωση τιμής και μνήμης, στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία του χωριού Αγ. Βασίλης, για την προσφορά των κατοίκων του και της ευρύτερης περιοχής στην Αντίσταση και στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας.

- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία της Μέσω Βολίμας, η ΚΟΒ Ελατίων της ΤΕ Ζακύνθου θα προβάλει την ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο», με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την εκτέλεση του κομμουνιστή - ήρωα Νίκου Μπελογιάννη και των συντρόφων του. Θα μιλήσει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ