Τρίτη 30 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Θερμή υποδοχή στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Αντιπροσωπεία της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ συνεχάρη την δις χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην

Η Α. Ντρισμπιώτη με την αντιπροσωπεία της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ που βρέθηκε στην υποδοχή της στην πόλη
Η Α. Ντρισμπιώτη με την αντιπροσωπεία της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ που βρέθηκε στην υποδοχή της στην πόλη
Εκατοντάδες Καρδιτσιώτες υποδέχθηκαν το Σάββατο την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, την διπλά χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 20 χλμ. και στα 35 χλμ. βάδην, στην πόλη όπου ζει, προπονείται και εργάζεται, την Καρδίτσα. Μαζί της ήταν και ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Από νωρίς το πρωί, φίλοι, συγγενείς, αλλά και άλλοι Καρδιτσιώτες βρέθηκαν στο οικογενειακό της τσιπουράδικο, όπου κατά καιρούς εργάζεται και η ίδια, για να την συγχαρούν από κοντά για τις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχε πριν λίγες μέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.

Εκεί βρέθηκε και αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Νίκο Τέγο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, που την συνεχάρη θερμά για την επιτυχία της και την προσπάθειά της να συνδυάσει στην καθημερινότητά της το μεροκάματο και τη σκληρή προπόνηση, επειδή δεν είχε καμιά οικονομική στήριξη από το κράτος.

Λίγο αργότερα, στις 11 π.μ. πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση υποδοχής στην κεντρική πλατεία της πόλης, που οργάνωσε ο δήμος Καρδίτσας. Μαζί με τους εκατοντάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας, την Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας και της απένειμε αναμνηστική πλακέτα και μία ανθοδέσμη. Αντίστοιχη πλακέτα της έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας.

«Νιώθω πάρα πολύ περήφανη, ήσασταν μαζί μου όλοι στον αγώνα μου, ήσασταν πάντα δίπλα μου, όλοι με ξέρετε από μικρό παιδάκι... Χαίρομαι που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια οι κόποι όλοι αυτοί ανταμείβονται με αυτόν τον μοναδικό τρόπο, με δύο χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ολοι έχουν ένα μερίδιο ευθύνης... Δεν ξέρω, τα λόγια είναι περιττά με την εικόνα που βλέπω, χαίρομαι πάρα πολύ, εύχομαι στο μέλλον να χειροκροτήσουμε πολλά παιδιά, εδώ στην ίδια πλατεία και να είμαι εδώ δίπλα να καμαρώνω, όπως καμαρώνετε εσείς εμένα αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ», είπε όταν ανέβηκε στο βήμα, φανερά συγκινημένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Στάδιο της πόλης θα φέρει το όνομά της, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ