Τρίτη 30 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΔΩΝ / ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Διπλή «ασημένια» επιτυχία για την Ελλάδα

Σε σπουδαία επιτυχία έφτασαν οι Εθνικές ομάδες πόλο παίδων και κορασίδων, κατακτώντας ασημένια μετάλλια στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παίδων / κορασίδων, στα κολυμβητήρια του Βόλου και της Λάρισας αντίστοιχα.

Στο τουρνουά του Βόλου η Εθνική παίδων πάλεψε για το χρυσό σε έναν συγκλονιστικό τελικό αλλά ηττήθηκε 11-10 από την Ουγγαρία, παίρνοντας τη 2η θέση. Συνολικά πάντως πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση, με νίκες σε βάρος σπουδαίων αντιπάλων.

Για την Ελλάδα αγωνίστηκαν οι: Μαυριόπουλος, Λυκούδης, Κόκκινος (1), Καρατζάς (3), Καπράγκος, Λασκαρίδης (2), Ζερβουδάκης (2), Μητράκης, Ζαχόπουλος, Σιάμας (2), Μπελέσης, Χωματάς, Κρατημένος.

Στον τελικό της Λάρισας η Εθνική κορασίδων ηττήθηκε κι αυτή από την ομάδα της Ουγγαρίας, με 10-6, και πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Τα κορίτσια της Εθνικής αιφνιδιάστηκαν και έμειναν πίσω στο σκορ με 4-0, κατάφεραν στη συνέχεια να αντιδράσουν και να μειώσουν στο γκολ (6-5), στα τελευταία λεπτά όμως η Ουγγαρία ήταν πιο ψύχραιμη και έφτασε στη νίκη και στο χρυσό μετάλλιο.

Η σύνθεση της Εθνικής: Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς (1), Φουράκη, Δρακωτού, Πιοβάν, Κανελλοπούλου (1), Μπέτα (1), Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Κλαψιανού, Καραμπέτσου (3), Μπεκρή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ