Τρίτη 30 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Την έκπληξη ο Βόλος, επιβλητικός ο ΠΑΟ

Η σπουδαία νίκη του Βόλου επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη και η επιβλητική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο ήταν αυτά που ξεχώρισαν στη 2η αγωνιστική της Super League 1. Αξιοσημείωτες επίσης η νίκη του Παναιτωλικού επί του Αρη και η απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.

Στη Ριζούπολη ο Βόλος «σόκαρε» την ΑΕΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (την είχε νικήσει και πέρυσι στο ΟΑΚΑ), παίρνοντας τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντέλετιτς (19'), πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Η «Ενωση» πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο για να «σώσει» τον βαθμό, αλλά χωρίς αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

Το 2 στα 2 έκανε ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο, νικώντας 2-0 τον ΟΦΗ (Παλάσιος 16', Σπόραρ 33'), και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν και σ' αυτήν την αγωνιστική μια πολύ μεστή εμφάνιση και ουσιαστικά δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα ήταν ο νικητής στο εν λόγω ματς.

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, 3-1 τον Αρη (Σεγκέλια 15', Καρέλης 63', Ντιάγκο 78' - Πάλμα 20'). Η ήττα αναμένεται να κοστίσει στον Χερμάν Μπούργος τη θέση του στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης.

Νίκη με πολύ άγχος πήρε ο ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου στην Τούμπα, με 3-1, και ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στην 1η θέση. Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ ο Κούρτιτς στο 12', το δε φινάλε ήταν επεισοδιακό: Ο Τζοβάρας ισοφάρισε για τους Περιστεριώτες στο 92', αλλά στο 95' ο Νάρεϊ «λύτρωσε» τον ΠΑΟΚ.

Στην Τρίπολη, Αστέρας και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες, οι δε Αρκάδες φωνάζουν για την ακύρωση γκολ του Μπενίτο για επιθετικό φάουλ.

Τέλος, ισοπαλίες είχαμε στα ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία (1-1: Εραμούσπε 13' - Νούνιες 58') και Ιωνικός - Λεβαδειακός (0-0).

  • Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 6, ΠΑΟΚ 6, Ολυμπιακός 4, Βόλος 4, Παναιτωλικός 3, ΑΕΚ 3, Αρης 3, Ατρόμητος 3, Αστέρας Τρίπολης 2, Ιωνικός 2, ΠΑΣ Γιάννινα 1, Λαμία 1, Λεβαδειακός 1, ΟΦΗ 0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ