Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΤΗΣ ΚΝΕ
Αναρριχήσεις στην Αττική στις 11 Σεπτέμβρη

RIZOSPASTIS

Αναρριχητική συνάντηση στο αναρριχητικό πεδίο Μακρύς Τοίχος στον Βύρωνα, πάνω από τη Μονή Καρέα, και στα αναρριχητικά πεδία Πράσινη και Κόκκινη Πίστα στην Ηλιούπολη, διοργανώνουν στις 11 Σεπτέμβρη η Αθλητική Επιτροπή του ΚΣ της ΚΝΕ και το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Καισαριανή «Ανδρέας Λυκουρίνος», στο πλαίσιο του Αθλητικού Camp της ΚΝΕ και του 48oυ Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Το ραντεβού για τους ενδιαφερόμενους είναι στις 9 π.μ. στην Μονή Καρέα, από όπου οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν στο αναρριχητικό πεδίο Μακρύς Τοίχος. Με το πέρας της δραστηριότητας οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν όλοι μαζί στο αναρριχητικό πεδίο Πράσινη Πίστα. Στον χώρο θα υπάρχουν έμπειρη αναρριχητική ομάδα, για τη σωστή και ασφαλή καθοδήγηση των συμμετεχόντων, και γιατρός.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email sports@kne.gr, στο τηλέφωνο 69867223990 και στην ηλεκτρονική φόρμα https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3fQOM1s2iZNaffnndGkOC9g3Ib51im4_WeeH4w4zu-WxFOQ/viewform


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ