Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Κορύφωση σε πολλές πόλεις αυτές τις μέρες

Το Φεστιβάλ περνά από μεγάλες πόλεις της χώρας και συναντιέται με τον λαό και τη νεολαία σε μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις, οδεύοντας προς την κορύφωσή του με τις κεντρικές εκδηλώσεις στην Αθήνα στις 22 - 23 - 24 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση στο Ιλιον. Το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος.

Τις επόμενες μέρες εκδηλώσεις προγραμματίζονται ως εξής:

Αλεξανδρούπολη: 17 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Ακαδημίας από τις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Γιάννενα: 16 - 17 - 18 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Λιθαρίτσια. Την τρίτη μέρα θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λάρισα: 16 - 17 Σεπτέμβρη, στην κοίτη του Πηνειού. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λέσβος: 17 - 18 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πάτρα: 16 - 17 Σεπτέμβρη, στο Νότιο Πάρκο. Την πρώτη μέρα θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ρόδος: 16 και 17 Σεπτέμβρη, στο πάρκο «Θέρμαι». Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χαλκίδα: 16 Σεπτέμβρη, στο Κόκκινο Σπίτι, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χανιά: 16 - 17 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

Βόλος: 16-17 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Δημαρχείου (έναντι εφορίας). Την πρώτη μέρα θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ηράκλειο: 16-17 Σεπτέμβρη, στο Δυτικό Πάρκινγκ του Παγκρήτιου Σταδίου. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καστοριά: 16 Σεπτέμβρη, από τις 8 μ.μ., στην πλατεία Απόζαρι, θα μιλήσει ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Κομοτηνή: 16 Σεπτέμβρη, από τις 8 μ.μ., στην Παλιά Νομική. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ξάνθη: 18 Σεπτέμβρη, από τις 8 μ.μ., στο Αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας. Θα μιλήσει ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ρέθυμνο: 18 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Μικρασιατών, θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σαντορίνη: 17 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ