Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΕΤΗΠ
Στα γραφεία του ΣΕΒ με το αίτημα για υπογραφή ΣΣΕ

Eurokinissi

Κινητοποίηση στα γραφεία του ΣΕΒ πραγματοποίησε χτες το απόγευμα το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Αττικής, διεκδικώντας την υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Το Συνδικάτο θυροκόλλησε το ψήφισμα με τα αιτήματά του, ενώ σχεδιάζει παραστάσεις διαμαρτυρίας, εξορμήσεις και παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς με αιχμή το αίτημα για Συλλογική Σύμβαση.

Στην κινητοποίηση μίλησε ο Αλέκος Περράκης, πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «τώρα είναι η ώρα να επιβάλουμε με τους αγώνες μας την υπογραφή του σχεδίου της κλαδικής ΣΣΕ που συλλογικά διαμορφώσαμε. Ο αγώνας για τη Σύμβαση να γίνει υπόθεση του κάθε συναδέλφου». Ακόμα, κάλεσε σε συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, σημειώνοντας ότι το νομοσχέδιο που έχει φέρει η κυβέρνηση χτυπά δικαιώματα και εργαζομένων του κλάδου, όπως σε ΕΔΥΤΕ και ΗΔΙΚΑ.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν το Σωματείο Εργαζομένων σε «Vodafone - 360 Connect» και λοιπές θυγατρικές, το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων «Wind», το Σωματείο Εργαζομένων «Νokia» κ.ο.κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ