Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Συνέντευξη Τύπου για τα ζητήματα των μισθών και της λειτουργίας των σχολείων

Κοινή συνέντευξη Τύπου διοργανώνουν Σύλλογοι Εκπαιδευτικών και ΕΛΜΕ, αύριο, Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΔΟΕ και διαδικτυακά στη διεύθυνση https://bit.ly/3R7oViB.

Στη συνέντευξη θα παρουσιαστούν η πρόταση διεκδίκησης και αγώνα για τα ζητήματα των μισθών, των όρων διαβίωσης και εργασίας των εκπαιδευτικών καθώς και της λειτουργίας των σχολείων, η κλιμάκωση της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής και η απόπειρα να μπουν στο γύψο τα σωματεία και η δράση τους.

«Δεν "προσαρμοζόμαστε", δεν συμβιβαζόμαστε! Αγωνιζόμαστε για να νικήσουμε!» δηλώνουν οι ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης», Χαϊδαρίου, «Ρόζα Ιμβριώτη», «Ν. Πλουμπίδης», «Ο Σωκράτης» και Ικαρίας, καθώς και οι ΕΛΜΕ Λήμνου, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Β' Δωδεκανήσου, που συντάσσονται μέχρι στιγμής με αυτήν την πρωτοβουλία.

  • Στο μεταξύ, οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοθετικό πλαίσιο που έχει διαμορφώσει η κυβέρνηση. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε παράνομη την απεργία - αποχή της ΔΟΕ από τις διαδικασίες για τους μέντορες και τους ενδοσχολικούς συντονιστές, η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ επαναπροκήρυξε εκ νέου την απεργία - αποχή για τους εκπαιδευτικούς, στηρίζοντας τον αγώνα τους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ