Σάββατο 8 Οχτώβρη 2022 - Κυριακή 9 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στις 9 Νοέμβρη να είμαστε μαζί!

Κάλεσμα κοινού αγώνα σε μικρούς αυτοαπασχολούμενους και ΕΒΕ υιοθετήθηκε στη σύσκεψη των Σωματείων

Κάλεσμα κοινού αγώνα απευθύνουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και εργατικά σωματεία σε μικρούς επαγγελματίες - βιοτέχνες - εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, με κείμενο που διαβάστηκε και υιοθετήθηκε ως ψήφισμα στη σύσκεψη στο Σπόρτιγκ.

Μεταξύ άλλων τονίζεται στο κάλεσμα: «Οι ώρες είναι κρίσιμες. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά. Είναι η θέληση όλων μας για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και οι οικογένειές μας. Ας ενώσουμε τις φωνές διεκδίκησης για να ακουστούμε πιο δυνατά. Σε αυτή την κατεύθυνση, καλούμε τον καθένα ξεχωριστά σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα. Ιδιαίτερο κάλεσμα απευθύνουμε στις ομοσπονδίες των επαγγελματιών, σε κλαδικά σωματεία και επαγγελματικές Ενώσεις, σε επιστημονικούς συλλόγους να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις στήριξης και συμμετοχής.

Στις 9 Νοέμβρη στη μεγάλη Απεργία να ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. Να γεμίσει η Αθήνα δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, να νεκρώσει όλη η χώρα από την απεργία των εργαζομένων, από το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων σε εμπόριο, εστίαση και σε όλους τους κλάδους, από το χειρόφρενο στα ταξί, από τη συμμετοχή των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ