Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΤΜΗΜΑ ΕΒΕ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνάντηση με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών - Προαστίων - Περιχώρων, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Σαχινίδη (πρόεδρος του ΔΣ), Γρηγόριο Στράτη (γενικό γραμματέα του ΔΣ) και Ιάσονα Καπλάνη (μέλος του ΔΣ) είχε την περασμένη Τρίτη αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος της ΚΕ για τους ΕΒΕ, και Βασίλη Μαμάη, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

Η αντιπροσωπεία της Συντεχνίας ενημέρωσε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των αρτοποιών αλλά και για τα νέα αδιέξοδα που έχουν προκληθεί για χιλιάδες μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, στο φόντο των διαρκών ανατιμήσεων της Ενέργειας και των πρώτων υλών.

Η αντιπροσωπεία της ΚΕ άκουσε με προσοχή τα προβλήματα του κλάδου, παρουσίασε τις θέσεις του Κόμματος αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το ΚΚΕ για τα προβλήματα των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων και χαιρέτισε την απόφαση του σωματείου να συμμετάσχει στις προγραμματισμένες απεργιακές συγκεντρώσεις της 9ης Νοέμβρη στην Αθήνα.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο το επόμενο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ