Τετάρτη 20 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Κοκκίνισε» η κορυφή

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα... Ο Ολυμπιακός για μια ακόμη χρονιά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με άνετη νίκη επί του Πανελληνίου με 3-0 πήρε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 ανδρών στο βόλεϊ. Ο Ηρακλής, αν και κέρδισε 3-1 τον ΠΑΟΚ στο «Κατσάνειο», «έχασε» τους κεντρικούς του Χοφ και Γκιρτζίκη: «Μείναμε από κεντρικούς ενόψει φάιναλ φορ. Ελπίζω μέχρι το Σάββατο που είναι ο ημιτελικός με τη Ματσεράτα να προλάβουν να αναρρώσουν», δήλωσε ο τεχνικός του «Γηραιού» Αλέκος Λεώνης.

Ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη κανονική του περίοδο τα τελευταία χρόνια, πήρε τη δεύτερη θέση με νίκη στο τελευταίο ματς επί του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια με 3-0. Στ' άλλα ματς της στερνής αγωνιστικής είχαμε: Ορεστιάδα-Αρης 3-1, Ρέθυμνο-ΑΕΚ 3-1, Ολυμπιάδα-Νίκαια 3-0. Η τελική βαθμολογία: Ολυμπιακός 57, Παναθηναϊκός 56, Ηρακλής 55, Ορεστιάδα 45, ΠΑΟΚ 42, Πανελλήνιος 33, Αρης 29, Ολυμπιάδα 24, Νίκαια 24, Ρέθυμνο 15, ΑΕΚ και Ιωνικός ΝΦ 8.

Ετσι στα πλέι οφ θα έχουμε: Ολυμπιάδα-Ολυμπιακός, Αρης-Παναθηναϊκός, Πανελλήνιος-Ηρακλής και ΠΑΟΚ-Ορεστιάδα (στις 2 νίκες). Στα πλέι άουτ: Νίκαια-Ιωνικός ΝΦ, Ρέθυμνο-ΑΕΚ.

  • Στις γυναίκες ο Φιλαθλητικός νίκησε εκτός έδρας 3-0 τα Βριλήσσια και πήρε την 2η θέση στην Α1 κατηγορία των γυναικών, μετά το τέλος της κανονικής περιόδου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως και ο πρωτοπόρος Πανελλήνιος, μπήκε απευθείας στην τετράδα των πλέι οφ. Για τις θέσεις 1-6 θα αγωνιστούν Αίας Εύοσμου-Παναθηναϊκός, και ΖΑΟΝ-Βριλήσσια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ