Τετάρτη 20 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τα μοιράστηκαν όλα

Ισόπαλο έληξε τελικά το μεγάλο και πολυσυζητημένο ντέρμπι της Ισπανίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ. Οι Καταλανοί, αν και ήθελαν όσο και οι αντίπαλοί τους τη νίκη, δεν κατάφεραν να φτάσουν εκεί, καθώς το γκολ του Ζιντάν έδωσε το προβάδισμα στους Μαδριλένους. Ομως η απάντηση του Τσάβι ήταν αρκετή να δώσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του που δεν είναι αρκετός για το κυνήγι του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Βαλένθια έχασε την ευκαιρία για να ξεφύγει στο... ρετιρέ της βαθμολογίας, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-1.

Στην Ιταλία, Ρόμα και Ιντερ παρέμειναν στην πρώτη θέση του πίνακα χάρη στις νίκες τους με 3-1 και 1-2 επί της Αταλάντα και Λέτσε αντίστοιχα. Το έργο των «νερατζούρι» όμως ήταν πιο δύσκολο καθώς χρειάστηκε η ικανότητα του Τόλντο, που απέκρουσε και πέναλντι για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, που αγωνιζόταν μακριά από το Μιλάνο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ παρέμεινε στην κορυφή χάρη στην έκτος έδρας νίκη της με 5-3 επί της Γουέστ Χαμ. Από την άλλη, η Λίβερπουλ, τα βρήκε σκούρα αλλά τελικά επικράτησε της Μίντλεσμπρο με 2-1, ενώ με το ίδιο σκορ, η Αρσεναλ, πήρε τους βαθμούς της νίκης επί της Αστον Βίλα.

Τέλος, στη Γερμανία, η Μπάγερν Μονάχου έχασε κι άλλο έδαφος καθώς το 0-0 με την Καϊζερσλάουτερν ήταν αρκετό για τη Λεβερκούζεν, που επικράτησε με 2-0 της Στουτγκάρδης, να ξεφύγει με 5 βαθμούς διαφορά στη βαθμολογία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ