Παρασκευή 9 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

- Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου στην Παλιά Λαχαναγορά, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτή Ηρακλείου του Κόμματος. Επίσης, σύσκεψη στο καφενείο «Ντεκές» (πρώην Μαστρακούλη) στα Νέα Αλάτσατα, στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου.

- Η ΤΕ Μαγνησίας στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Αναπαύσεως - Καραμπατζάκη), με θέμα τα δικαιώματα των ΑμεΑ. Θα μιλήσουν η Κατερίνα Βεζύρη, μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ, και η Χρυσούλα Καρμπά, δρ. ψυχολόγος, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού Ειδικής και Γενικής Αγωγής Θεσσαλίας.

- Η ΤΕ Εβρου με εκπαιδευτικούς και ομιλητή τον Σταύρο Μπάζα, μέλος της ΕΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης.

- Η ΚΟΒ Κεντροανατολικών Συνοικιών Καβάλας στις 6 μ.μ. με ομιλήτρια την Δανάη Μουρούτη, μέλος της ΤΕ Καβάλας.

Αύριο Σάββατο

- Οι ΚΟ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και το τοπικό παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν της συντρόφισσας Ευανθίας Ζωίδη (Κόντου), στις 5.30 μ.μ. στο ΠΠΙΕΔ (Λεωφόρος Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2). Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε», ενώ θα λειτουργεί έκθεση για την εποποιία του ΔΣΕ, με αρχειακό υλικό και φωτογραφικά ντοκουμέντα.

- Η ΤΕ Ηρακλείου στη μουσική σκηνή «Νυν και Αεί», στις 6 μ.μ., με ομιλήτρια την Κατερίνα Μπακέλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης.

- Η ΤΕ Καρδίτσας στο «ΣΑΛΕ» στις 9 μ.μ., με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

- Η ΚΟΒ Φαρμάκου Κεντρικής Μακεδονίας με ομιλητή τον Σίμο Ιορδανίδη, στέλεχος του ΚΚΕ και εργαζόμενο στη «Pfizer», στις 6.30 μ.μ. στο ΕΚΘ.

- Η ΚΟΒ Τύπου - Χάρτου Κ. Μακεδονίας, στις 6 μ.μ. στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (Εγνατίας 6), με ομιλητή τον Χάρη Κυριαζίδη, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης στις 7 μ.μ., στο κλειστό αμφιθέατρο Νεάπολης (κάτω από το δημαρχείο), με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα λαϊκά προβλήματα του δήμου Νεάπολης - Συκεών» και ομιλητές τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας, και τον Μπάμπη Βέλλη, δημοτικό σύμβουλο Νεάπολης - Συκεών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Επίσης στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Βαθυλάκου, με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος της ΚΕ.

- Η TE Χανίων καλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Μακρόνησος - Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά», στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλικιανού (απέναντι από το δημαρχείο), η οποία διοργανώνεται από την ΚΟΒ Ορεινής Κυδωνίας.

- Οι ΚΟ Περιστερίου καλούν στην παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, «1922 - Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 7 μ.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου. Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

- Την ίδια έκδοση παρουσιάζει η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο (Αργοστόλι, Λεωφόρος Τρίτση). Την παρουσίαση θα κάνει ο Βασίλης Μόσχος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Συνεστιάσεις στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης

Σήμερα Παρασκευή

- Η ΤΕ Πιερίας στις 8 μ.μ. στην Κατερίνη, στο μεζεδοπωλείο «Μπουγιουρντί», επί της παρόδου Ιωάννου Κοσμά 3.

- Η ΤΟ Καστοριάς - Βοΐου στο εστιατόριο «Ουσίες κι...», στη Νέα Λεύκη Καστοριάς στις 8 μ.μ.

- Η ΤΟ Κοζάνης στην ταβέρνα «ΣΙΟΠΟΤΟ» στις 9 μ.μ.

- Η ΚΟ ΕΥΔΑΠ στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2) στις 7.30 μ.μ. Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο

- Οι ΚΟ Ελληνικού - Αργυρούπολης στις 8 μ.μ. στο Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27).

- Η ΚΟ Μελισσίων - Πεντέλης στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Κολυμβητηρίου Μελισσίων (Υψηλάντου και Οδυσσέα Ανδρούτσου).

- Οι ΚΟ Ιλίου στις 8.30 μ.μ. στα Γήπεδα της Ραδιοφωνίας (Πριάμου και Πρέσπας).

- Οι ΚΟ Ολυμπιακού Χωριού και ΕΒΕ Μενιδίου στις 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων.

- Η ΚΟ Βελγίου στις 7 μ.μ. στην Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών (Rue de Suede 37, 1060).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ