Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τις μέρες των γιορτών

«Κανένας πεινασμένος! Κανένας μόνος του!» διαμηνύουν εργατικά σωματεία και φορείς

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους και τον λαό της Πάτρας να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε όλους όσοι αυτές τις γιορτινές μέρες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, να ανταποκριθούν ακόμη και στα βασικά για την επιβίωσή τους, απευθύνει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Μπροστά στις γιορτές συγκεντρώνει τρόφιμα και παιχνίδια για παιδιά, που θα διανεμηθούν σε οικογένειες εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων που τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, στηρίζει την πρωτοβουλία του Συνδικάτου Διανομέων - Ντελιβεράδων Αχαΐας, που την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη θα προχωρήσει σε μοτο-πορεία αλληλεγγύης βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη.

«Συμβάλλουμε όλοι, ακόμη και από το υστέρημά μας, ώστε καμία οικογένεια να μη μείνει χωρίς ένα πιάτο φαγητό αυτές τις μέρες, χωρίς ένα παιχνίδι για τα παιδιά τους», αναφέρει το ΕΚ Πάτρας που συγκεντρώνει ξηρά τροφή, όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, φρούτα και κρεατικά, παιδικές τροφές, πάνες, είδη προσωπικής υγιεινής και παιχνίδια, στα γραφεία του (Κολοκοτρώνη 20), από Δευτέρα έως και Παρασκευή (9 π.μ. - 2 μ.μ. 1ος όροφος και 5 μ.μ. - 7 μ.μ. ημιώροφος).

Σημειώνεται ότι το Συνδικάτο Διανομέων - Ντελιβεράδων Αχαΐας την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη καλεί στη θεατρική παράσταση «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ με ειδική τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ (δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6974.746.372 και 6981.851.373).

Γλέντι αλληλεγγύης από το Συνδικάτο Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας

Γλέντι αλληλεγγύης στο Κιλκίς πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας, το περασμένο Σάββατο, σε μια ακόμα προσπάθεια να δυναμώσει το μέτωπο αλληλεγγύης προς τους απολυμένους εργαζόμενους σε «ΑΛΟΥΜΥΛ», «ΠΥΡΑΜΙΣ» και «ΚΛΕΜΑΝ». Η στήριξη του λαού του Κιλκίς, του Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς και άλλων συλλόγων ήταν μεγάλη.

Αύριο, Τετάρτη 21 Δεκέμβρη, στην Αμφισσα, το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας οργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στις 5.30 μ.μ., στο ισόγειο (Κοττόρου 23).

Την Παρασκευή 30 Δεκέμβρη στη Λάρισα, το Εργατικό Κέντρο μαζί με εργατικά σωματεία και την Ενωση Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ) καλούν σε χριστουγεννιάτικη γιορτή στις 6 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου «Τάκης Τσιόγκας». Θα παρουσιαστεί θέατρο σκιών με τίτλο «Ο Καραγκιόζης και τα ξωτικά», έργο του Κοσμά Παναγιώκα, ενώ συγχρόνως θα υπάρχουν και δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης κι άλλες εκπλήξεις. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά, 08.00 - 14.00 στο τηλέφωνο 2410.250.708 ή μέσω των σωματείων μέχρι την Πέμπτη 22/12.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ