Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στον νομό Ιωαννίνων

Στιγμιότυπο από τη συνεστίαση
Στιγμιότυπο από τη συνεστίαση
Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον νομό Ιωαννίνων ανακοίνωσε η ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ στην ετήσια συνεστίασή της, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στη λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Την ανακοίνωση έκανε η Μαρία Ανδρεάδου, Γραμματέας της ΤΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ, στην έναρξη της εκδήλωσης, ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να δώσουν τη μάχη με κάθε δυνατό τρόπο, σε όλους τους δήμους και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές στον νομό Ιωαννίνων κατά αλφαβητική σειρά είναι:

Εξαρχος Νίκος, οικοδόμος, πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων,

Λύγδα Ανθή, ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Επισιτισμού - Τουρισμού,

Νάκος Θανάσης, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων,

Παπαγεωργίου Βασίλης, εκπαιδευτικός, εκλεγμένος στο ΔΣ της ΕΛΜΕ, μουσικός,

Τασούλας Τάκης, αυτοαπασχολούμενος ηλεκτρολόγος,

Τουλκιαρίδου Χριστίνα, συμβασιούχος μαία στο Γ. Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»,

Τσουμάνη Ολυ, δικηγόρος, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον δήμο Ιωαννιτών

Οι Γιαννιώτες να πάρουν τη θέση τους δίπλα στο ΚΚΕ

«Να πάρουν τη θέση τους δίπλα στο ΚΚΕ σε όλες τις μάχες, να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι» κάλεσε η Ολυ Τσουμάνη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής, τους Γιαννιώτες στον χαιρετισμό της εκ μέρους της ΚΟ στη συνεστίαση. Στην ομιλία της, η Ολυ Τσουμάνη επεσήμανε ανάμεσα στα άλλα ότι τα προηγούμενα χρόνια ο γιαννιώτικος λαός τα δοκίμασε όλα: «Θυμίζουμε την πρώτη φορά αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, όταν το 2015 ήταν η πρώτη φορά που χτυπήθηκε η απεργία των εργατών στην Ανακύκλωση, τότε που ανακλήθηκαν 20 απολύσεις όταν όλα τα δικαστήρια τις έβγαζαν παράνομες και καταχρηστικές, θυμίζουμε τον αγώνα στα "ΜΑRΚΕΤ ΙΝ", που νίκησε γιατί έγινε υπόθεση όλου του γιαννιώτικου λαού, τότε που πάλι ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ χτυπούσε κάθε μέρα με ΜΑΤ και συλλήψεις εργαζόμενες μανάδες.

Θυμίζουμε τους αγώνες του λαού μας για να σπάσει στην πράξη η σιωπή της πανδημίας, όταν η ΝΔ απαγόρευσε τις συναθροίσεις και το τσακίσαμε στην πράξη, θυμίζουμε τους αγώνες των υγειονομικών που ανάγκασαν τον υπουργό να μπει και να βγει από την πίσω πόρτα, τους αγώνες των εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη που συνέβαλαν στην αποκάλυψη της ενιαίας πολιτικής για εμπορευματοποιημένο νερό, τζάμπα για τους βιομήχανους, θυμίζουμε τους αγώνες των καθαριστριών που πέτυχαν να είναι εργαζόμενες και όχι εργολάβοι και να πάρουν μέσα ατομικής προστασίας. Ολα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την παρέμβαση του ΚΚΕ;», σημείωσε και κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ παντού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ