Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Στις 14 Φλεβάρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σήμερα στις 11 π.μ. συνέντευξη Τύπου της ΣΕΑ έξω από το υπουργείο Εργασίας

Σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων μπαίνουν οι συνταξιούχοι της χώρας, συνεχίζοντας την πάλη τους και απαιτώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, ξεχωρίζοντας την απαίτηση για ουσιαστικές αυξήσεις στις συντάξεις για όλους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις (ΙΚΑ, OAEE, Δημοσίου, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΠΕΣ ΝΑΤ, ΠΣΣ Δικηγόρων, ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ, ΕΣΤΑΜΕΔΕ) οργανώνουν παναττικό συλλαλητήριο την Τρίτη 14 Φλεβάρη στην Αθήνα στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια. Σήμερα, μπροστά στο συλλαλητήριο, δίνουν συνέντευξη Τύπου στις 11 π.μ. στο υπουργείο Εργασίας.

Στη Θεσσαλονίκη η πανσυνταξιουχική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί επίσης την Τρίτη 14 Φλεβάρη, στις 10.30 π.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Στην Πάτρα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φλεβάρη στον ΕΦΚΑ (Γούναρη και Κορίνθου) στις 11 π.μ.

Στο Αγρίνιο ετοιμάζονται να κατέβουν οι συνταξιούχοι από όλη την Αιτωλοακαρνανία με συλλαλητήριο την Πέμπτη 2 Μάρτη, στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, τα συνταξιουχικά σωματεία καλούν σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 15 Φλεβάρη, στις 10 π.μ. στα Λιοντάρια. Και στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 17 Φλεβάρη, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ