Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΥΓΕΙΑ
ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στο κλείσιμο της Παιδοψυχιατρικής κλινικής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για δεύτερη συνεχόμενη μέρα πραγματοποίησαν προχθές οι εργαζόμενοι του Τζάνειου Νοσοκομείου, ενάντια στο σχεδιαζόμενο κλείσιμο της Παιδοψυχιατρικής κλινικής. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, η Χριστίνα Καραμαλίκη, πρόεδρος του κλαδικού Σωματείου Καθαριστριών Πειραιά, και η Μαίρη Αγρογιάννη, γενική γραμματέας της ΕΙΝΑΠ.

Μετά από άρνηση του διοικητή να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή, ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος για να δώσει οποιαδήποτε απάντηση σχετικά με την υλοποίηση ή μη της απόφασης κλεισίματος της κλινικής.

Σημειωτέον, την Τρίτη 7 Φλεβάρη οι εργαζόμενοι με τον αγώνα τους πέτυχαν την προφορική ανακοίνωση της διοίκησης για προσωρινή αναστολή της απόφασης κλεισίματος. Στην προχθεσινή κινητοποίηση, ωστόσο, δεν έλαβαν καμία συγκεκριμένη έγγραφη δέσμευση για την προσωρινή αναστολή της απόφασης κλεισίματος.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με συγκέντρωση στην 2η ΥΠΕ την επόμενη βδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι το ΚΚΕ έχει καταθέσει σχετική Ερώτηση στη Βουλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ