Τετάρτη 27 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Εκοψε το νήμα ο Πανελλήνιος

Επεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών και παράλληλα η κανονική περίοδος. Πολλές ήταν οι αλλαγές στη βαθμολογία, ενώ βγήκαν και τα ζευγάρια για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής λοιπόν, ο κυπελλούχος Πανελλήνιος αναδείχτηκε ισόπαλος στη Νέα Φιλαδέλφεια με 25-25 απέναντι στον Ιωνικό, καταλαμβάνοντας έτσι την πρώτη θέση ενώ οι γηπεδούχοι την έκτη.

Η νίκη του Δούκα επί του τοπικού Αρη στη Νίκαια με 27-17 τον διατήρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ την τρίτη κατέλαβε το Κιλκίς που ηττήθηκε με 25-22 από το ΣΑΚΑ. Με τη νίκη αυτή, οι «απόφοιτοι» κατέλαβαν την τέταρτη θέση από τον Φίλιππο Βεροίας, αν και επικράτησαν με 28-27 του ΠΑΟΚ. Στον Βύρωνα, Αθηναϊκός και Αρχέλαος έμειναν στο ισόπαλο 32-32 με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στην πρώτη οκτάδα. Στα... αξιοσημείωτα, η πρώτη νίκη των Βριλησσίων (31-28) επί του Λεωνίδα, μετά από 21 αγωνιστικές. Τα ζευγάρια των πλέι οφ έχουν ως εξής: Πανελλήνιος - Αθηναϊκός, Δούκας - ΠΑΟΚ, Κιλκίς - Ιωνικός και ΣΑΚΑ - Φίλιππος.

Τόσο στα πλέι οφ όσο και στα πλέι άουτ απαιτούνται τρεις νίκες, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της κανονικής περιόδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ