Τετάρτη 27 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δυνατό τεστ

Η προετοιμασία πάνω από όλα. Το σημερινό φιλικό με το Βέλγιο (20.00 ΕΤ-1) στην Πάτρα, όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, την παραμονή του αγώνα, εντάσσεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, ενόψει των αγώνων με αντιπάλους Ισπανία, Ουκρανία, Β. Ιρλανδία και Αρμενία, που αρχίζουν από το Σεπτέμβρη οι δοκιμές για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας.

Ο Οτο Ρεχάγκελ στάθηκε στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ τόνισε πως τα φιλικά που δίνουν οι Ελληνες διεθνείς είναι με δυνατές ομάδες για να υπάρχει ενδιαφέρον. «Η ατμόσφαιρα στην Εθνική είναι πάρα πολύ καλή. Η απόδοσή μας στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν καλή, προχωράμε βήμα με βήμα και διορθωνόμαστε. Πιστεύουμε ότι μέχρι το Ευρώ 2004 θα έχουμε μία πολύ καλή προκριματική φάση. Θέλω πάντα τους πιο δυνατούς αντιπάλους. Τους καλύτερους, γιατί, όταν υπάρχουν τέτοιοι αντίπαλοι, το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο. Οι παίκτες αυτοσυγκεντρώνονται στο παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά στους έντεκα που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι, ο Γερμανός έδωσε μια ιδέα, αλλά όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη θέση των τραυματισμένων Νταμπίζα και Κώστα Κωνσταντινίδη κλήθηκαν οι Κατσιαμπής και Γκούμας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ