Πέμπτη 16 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα στην «Green Properties»

Συγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στην έδρα της εταιρείας

Στη στάση εργασίας (9 π.μ. - 12 μ.) και στη συγκέντρωση που οργανώνει σήμερα, στις 9.30 π.μ., έξω από την έδρα της εταιρείας «Green Properties» (Αλ. Πάντου 33, Καλλιθέα), καλεί το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών απολύσεων εννέα μισθωτών μηχανικών με δελτίο παροχής υπηρεσιών, καθώς και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων και συναδελφισσών.

Σήμερα πραγματοποιείται και η εκδίκαση της εργατικής διαφοράς στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας Καλλιθέας, μετά από σχετική καταγγελία της πλειοψηφίας των απολυμένων.

Επίσης απεργία έχει κηρύξει για σήμερα το Συνδικάτο Οικοδομών Αθήνας σε εργοτάξια της «Green Properties», στηρίζοντας τον αγώνα των μισθωτών τεχνικών, διεκδικώντας την επαναπρόσληψη των απολυθέντων αλλά και την άμεση εφαρμογή της Ομοιοεπαγγελματικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που έχει υπογράψει η Ομοσπονδία με τους συνδέσμους των εργοδοτών του κλάδου, την αυστηρή τήρηση των μέτρων Υγείας και Ασφάλειας, τη διασφάλιση των ενσήμων για κάθε ημέρα εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ