Πέμπτη 9 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Πέταξε» στην κορυφή η ΑΕΚ

Νίκησε τον Ατρόμητο στο ματς που εκκρεμούσε, αλλάζοντας τα δεδομένα στα ψηλά

Με σκόρερ τον Τσούμπερ η ΑΕΚ πέρασε από το Περιστέρι

Eurokinissi

Με σκόρερ τον Τσούμπερ η ΑΕΚ πέρασε από το Περιστέρι
Νέα κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, διαμόρφωσε η νίκη της ΑΕΚ χθες στο Περιστέρι με 1-0 επί του Ατρόμητου σε εξ αναβολής ματς για την 21η αγωνιστική. Χάρη στο πολύτιμο αυτό «διπλό» η «Ενωση» πέρασε 1η με 59 βαθμούς, προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό και αυξάνοντας τη διαφορά της από τον 3ο Ολυμπιακό στους 6 βαθμούς και από τον 4ο ΠΑΟΚ στους 8.

Θυμίζουμε ότι το χτεσινό ματς δεν είχε διεξαχθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία του λόγω ένστασης της ΑΕΚ για υψομετρικές αποκλίσεις στις δύο εστίες σε σχέση με ό,τι ορίζουν οι κανονισμοί. Στη δικαστική διαδικασία που ακολούθησε ο Ατρόμητος δικαιώθηκε πρωτόδικα και στην Επιτροπή Εφέσεων, όπου είχε προσφύγει η ΑΕΚ, με τη διοργανώτρια αρχή να ορίζει εκ νέου τη διεξαγωγή του.

Την αναμέτρηση έκρινε το γκολ του Τσούμπερ στο 31', ενώ γενικότερα μέχρι τουλάχιστον το 65' η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και έχασε πολλές ευκαιρίες, έχοντας μεταξύ άλλων δύο δοκάρια. Στο τελευταίο 25λεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση και απείλησαν δύο φορές με τον Κλωναρίδη.

  • Η βαθμολογία: ΑΕΚ 59, Παναθηναϊκός 58, Ολυμπιακός 53, ΠΑΟΚ 51, Αρης 37, Βόλος 37, Ατρόμητος 29, Παναιτωλικός 28, ΟΦΗ 26, Αστέρας Τρίπολης 25, ΠΑΣ Γιάννινα 23, Λαμία 16, Ιωνικός 15, Λεβαδειακός 14.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ