Πέμπτη 9 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Αλλαγή σκυτάλης και νέες κόντρες

Η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της Super League 2, ως συνέπεια και των όσων ακολούθησαν τον διαμοιρασμό, από την κυβέρνηση, της «πίτας» των εσόδων από τη φορολόγηση του Στοιχήματος, επισημοποιήθηκε χθες. Νέος πρόεδρος της Λίγκας αναλαμβάνει ο Πέτρος Μαρτσούκος, ο οποίος στη σχετική ψηφοφορία έλαβε 13 ψήφους, έναντι 12 του άλλου υποψηφίου, Αντώνη Ροκάκη. Πάντως, δεν έλειψαν ούτε από το χθεσινό ΔΣ οι κόντρες των αντίπαλων στη Λίγκα.

Ο νέος πρόεδρος θα αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, ο οποίος είχε βρεθεί στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων εντός της Λίγκας, που οξύνθηκαν με αφορμή τη δυσαρέσκεια των μελών της για το ποσό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι θα λάβει η SL2 από το Στοίχημα. Γι' αυτόν τον λόγο, μάλιστα, τα μέλη της Λίγκας είχαν προχωρήσει στην αναστολή της αγωνιστικής δράσης του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας. Μετά τις αλλαγές εντός της Λίγκας και τις κυβερνητικές υποσχέσεις για αναθεώρηση του ποσού, η SL2 αποφάσισε την επιστροφή στη δράση για το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μάρτη.

Ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να παραμένουν ρευστά, καθώς όπως ανακοινώθηκε χθες, μετά τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αγωνιστικής θα γίνει νέα συνεδρίαση του ΔΣ την Τετάρτη 15 Μάρτη, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τις επαφές που θα έχει η νέα ηγεσία της Λίγκας με τον υφυπουργό Αθλητισμού το επόμενο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ