Πέμπτη 9 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Πιο κοντά στην πρόκριση η ΑΕΚ

Σημαντικό βήμα για τον στόχο της πρόκρισης στα προημιτελικά του FIBA Champions League έκανε η ΑΕΚ μετά τη μεγάλη νίκη στη Γαλλία επί της Λιμόζ με 69-63 για την 4η αγωνιστική του ομίλου της στην κανονική περίοδο. Οι «κιτρινόμαυροι» πλέον με 3 νίκες - 1 ήττα κρατήθηκαν εντός των δύο πρώτων θέσεων που δίνουν την πρόκριση στην οκτάδα, ενώ έχουν την τύχη στα χέρια τους στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Σε αυτά η ΑΕΚ έχοντας τον ρόλο του γηπεδούχου θα φιλοξενήσει τις Γαλατασεράι και Μάλαγα, με τον αγώνα κόντρα στην τουρκική ομάδα να θεωρείται ο πιο κομβικός. Με νίκη η ΑΕΚ κλειδώνει θέση στην οκτάδα διατηρώντας μάλιστα ελπίδες και για την πρωτιά του ομίλου στην τελευταία αγωνιστική.

Στο παιχνίδι στη Γαλλία η Ενωση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση χάρη και στην πολύτιμη βοήθεια που έδωσαν οι νεοαποκτηθέντες Λεμάρ (16 π.) και Οριόλα (12 π.) που ήταν εκ των πρωταγωνιστών. Ενώ πολύτιμες βοήθειες σε κρίσιμα σημεία έδωσε και ο Στρέλνιεκς (16 π.).

  • Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μάλαγα νίκησε την Γαλατασεράι με 81-76.
  • Η βαθμολογία: Μάλαγα 3-0, ΑΕΚ 3-1, Γαλατασεράι 1-3, Λιμόζ 0-4 (εκκρεμεί ο αγώνας Γαλατασεράι - Μάλαγα που είχε αναβληθεί).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ