Παρασκευή 31 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΡΕΘΥΜΝΟ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στον νομό Ρεθύμνου, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο «Σπίτι του Πολιτισμού». Ανάμεσα σε συντρόφους, φίλους και οπαδούς του Κόμματος ο Βαγγέλης Αγγελογιαννάκης, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΚΕ, κάλεσε τον ρεθυμνιώτικο λαό να στηρίξει μαζικά τα ψηφοδέλτια του Κόμματος, τα οποία στελεχώνουν δοκιμασμένοι κομμουνιστές, αγωνιστές που συμμετέχουν δραστήρια στους αγώνες του ρεθυμνιώτικου λαού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι Γιώργης Νταγκουνάκης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, και Νίκος Μανουσάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές

Δακανάλη Ιωάννα. 50 χρονών, παιδίατρος. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο και μεγάλωσε στα Ανώγεια. Σπούδασε ιατρική στη Σόφια Βουλγαρίας και ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο Βενιζέλειο - Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου.

Μανιαβός Στράτος. 33 χρονών, ξενοδοχοϋπάλληλος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού.

Μανουσογιάννης Μανούσος. 66 χρονών. Από το 2010 εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ρεθύμνου. Εχει σταθερή συμμετοχή και συμβολή σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες του εργατικού - λαϊκού κινήματος στον νομό μας, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά του τόσο στα συλλογικά όργανα που συμμετέχει όσο και στον δρόμο του αγώνα.

Χαλκιαδάκη Κατερίνα. 30 χρονών, ψυχίατρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, ενώ είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στη διάρκεια των σπουδών της δραστηριοποιήθηκε στον φοιτητικό της σύλλογο, ενώ συνεχίζει τη δράση της μέσα στο σωματείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ