Παρασκευή 31 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

-- Η ΚΟΒ Σαντορίνης πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Νερό: Πηγή ζωής ή πηγή κέρδους;», στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Εστίας στον Πύργο. Θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής Β' Πειραιά και εκ νέου υποψήφια, και ο Ανδρέας Βλάχος, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων.

-- Οι ΚΟ Υγείας και Εκπαίδευσης Ηρακλείου Κρήτης καλούν σε σύσκεψη με θέμα «Πρόνοια και Ειδική Αγωγή: Σύγχρονες ανάγκες και πραγματικότητα - Οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Υγείας - Πρόνοιας Αττικής καλεί σε συζήτηση - σύσκεψη με νέους νοσοκομειακούς γιατρούς στις 7.30 μ.μ., στο μπαρ «Ιμερος» (Λ. Αλεξάνδρας και Μαυροματαίων). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ, και η Δήμητρα Σταματέλου, υποψήφια βουλευτής Α' Πειραιά.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Ξάνθης καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Μεταφορές σύγχρονες - ασφαλείς - φθηνές, απαλλαγμένες από τις ματωμένες "ράγες" του κέρδους», στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Α1 του κτιρίου ΜΠΔ στα ΠΡΟΚΑΤ.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού στο Ε' ΚΑΠΗ (Ψαρρών & Σωκράτους). Θα μιλήσει η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά και δημοτική σύμβουλος Κορυδαλλού.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Νεάπολης και Περισσού στην πλατεία Τσαλδάρη (Νεάπολη Περισσού). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα και υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο «Αιολίς», σε συγκέντρωση - εκδήλωση με θέμα: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Με το ΚΚΕ για Υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους. Η πάλη του κινήματος στον νομό Σάμου». Θα μιλήσει η Ελένη Μπάγια, παθολόγος και μέλος του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα κάνουν παρεμβάσεις οι υποψήφιοι βουλευτές στον νομό Σάμου Βαγγέλης Μαρούπας και Βάσω Βρυνιώτη.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Παλατιανής στο πάρκο Αγίου Ελευθερίου και Μεθοδίου. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Χερσονήσου - Μινώα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιμένα Χερσονήσου (Οδός Φιλικής Εταιρείας 11), με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου.

-- Στις 7 μ.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος στον νομό, θα μιλήσει στο Μεσολόγγι, σε σύσκεψη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας (αντιπεριφέρεια).

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στους Αμπελόκηπους της Πάτρας στην καφετέρια «Σταυροδρόμι». Θα κάνει παρέμβαση η Αγγελική Τσώλου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ