Τρίτη 11 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΔΙΕΘΝΗ
Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στην Παλαιστινιακή Πρεσβεία

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούμενη από τους Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, και Ηλία Ναζίρ, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, επισκέφτηκε την Παλαιστινιακή Πρεσβεία και συναντήθηκε με τον επιτετραμμένο της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας του Κράτους της Παλαιστίνης, κ. Γιούσεφ Ντόρκχομ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στην περιοχή και την κλιμάκωση της επίθεσης του ισραηλινού κράτους κατά των Παλαιστινίων, που αυτό το διάστημα παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Ο κ. επιτετραμμένος ευχαρίστησε το ΚΚΕ για τη σταθερή αλληλεγγύη και τη στήριξη των αγώνων του Παλαιστινιακού λαού.

Ο Γιώργος Μαρίνος κατήγγειλε την ισραηλινή κατοχή και τις δολοφονικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού κατά των Παλαιστινίων, τα επικίνδυνα σχέδια διατήρησης και παραπέρα επέκτασης των εποικισμών. Αναφέρθηκε στους κινδύνους των διαφόρων σχεδίων ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων που προωθούνται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους στη Μέση Ανατολή, σημειώνοντας ότι οι διευθετήσεις αυτές θωρακίζουν την ισραηλινή κατοχή, στρέφονται κατά του Παλαιστινιακού λαού και του αγώνα του για τερματισμό της κατοχής και ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ