Πέμπτη 27 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πολύμορφες δράσεις απέναντι στην «αξιολόγηση»

Συνεχίζοντας τη μάχη ενάντια στην εφαρμογή της «αξιολόγησης» που οδηγεί στην κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μαζί με ΕΛΜΕ προχώρησαν χτες το μεσημέρι σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Α' Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αθήνας και στους συμβούλους εκπαίδευσης - αξιολογητές.

Παρά το ότι η κινητοποίηση ήταν προγραμματισμένη και γνωστή, απουσίαζαν όλοι οι σύμβουλοι εκτός από δύο που έφευγαν την ώρα που ξεκινούσε η κινητοποίηση... Είναι πάντως χαρακτηριστικό της εμμονής του υπουργείου ότι και την ώρα της παράστασης διαμαρτυρίας έφταναν μηνύματα σε νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που τους ενημέρωναν σχετικά με τις διαδικασίες «αξιολόγησής» τους.

Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους δηλώνουν πως η συλλογική δράση θα συνεχιστεί για τους όρους εργασίας και μόρφωσης. Στο πλαίσιο των πολύμορφων δράσεων των εκπαιδευτικών σωματείων, σήμερα στις 8 μ.μ. το ΔΣ του ΣΕΠΕ «Ρόζα Ιμβριώτη» καλεί όλους τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων που ανήκουν στον Σύλλογο σε σύσκεψη για την ατομική αξιολόγηση και τη συλλογική στάση και δράση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ