Πέμπτη 18 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«Οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ είναι άνθρωποι που τους βλέπουμε καθημερινά»

Στα Ναυπηγεία του Ομίλου Σπανόπουλου στη Σαλαμίνα περιόδευσαν υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος

«Οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ είναι άνθρωποι που τους βλέπουμε καθημερινά, μέσα στους αγώνες, και όχι κάθε 4 χρόνια, και γι' αυτό θα τους στηρίξουμε και στις εκλογές». Αυτή ήταν μία από τις χαρακτηριστικές απαντήσεις που πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος που περιόδευσαν την περασμένη Τρίτη στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου στη Σαλαμίνα, συζητώντας με τους εργάτες.

Πιο συγκεκριμένα, στον χώρο βρέθηκε ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του Κόμματος και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Μαζί του και οι Σωτήρης Πουλικόγιαννης και Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιοι στη Β' Πειραιά, γνωστοί συνδικαλιστές στο λιμάνι, αφού ο πρώτος είναι πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου και ο δεύτερος είναι πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Μιλώντας με τους εργαζόμενους, ο Χ. Κατσώτης συζήτησε μαζί τους την πείρα τους από τη σύμπλευση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, με πολλά παραδείγματα από την καθημερινότητα. Ανέδειξε την προοπτική που θα δώσει στον λαό ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα για το ΚΚΕ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την πρωτοπόρα στάση των κομμουνιστών στο εργατικό κίνημα και τη συμβολή τους στις κατακτήσεις των εργαζομένων.

Από μεριάς του ο Μ. Μπεκρής τούς κάλεσε να ψηφίσουν τους υποψηφίους με το ΚΚΕ, που είναι δοκιμασμένοι μέσα από τους αγώνες. Ανέδειξε ότι χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ γιατί αποτελεί εγγύηση για την επόμενη μέρα, που θα είναι δεδομένη η αντεργατική πολιτική από τις κυβερνήσεις που υπηρετούν τις ανάγκες των μεγαλοεργοδοτών.

Ο Σ. Πουλικόγιαννης υπογράμμισε τους δεσμούς που έχει το ΚΚΕ με τους εργάτες του ναυπηγείου και ευρύτερα του κλάδου, δεσμούς οι οποίοι έχουν σφυρηλατηθεί στις από κοινού μάχες, όπως για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και τη βελτίωση των όρων δουλειάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ