Παρασκευή 5 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
Εχει τη δική του αίγλη

Μπορεί να διεξάγεται στη σκιά της «κόντρας» των «αιωνίων», όμως αυτό δε σημαίνει ότι ο πρώτος ημιτελικός, που θα ανοίξει και την αυλαία του φετινού φάιναλ φορ, δεν έχει και τη δική του αίγλη. Τόσο το Μαρούσι, που θεωρείται και το φαβορί για τον αγώνα, όσο και ο Πανελλήνιος θέλουν να αποδείξουν ότι η παρουσία τους στην τετράδα του Κυπέλλου κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Οι Μαρουσιώτες μετά την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα προσγειώθηκαν... ανώμαλα φέτος, αφού η χρονιά δεν τους απέφερε το βήμα παραπάνω που προσδοκούσαν. Εστω κι αν έφτασαν μια ανάσα πριν τον τελικό του Κόρατς, τελικά δεν κατάφεραν να προκριθούν. Μέτρια θα μπορούσε να θεωρηθεί και η χρονιά στο πρωτάθλημα. Ετσι λοιπόν το φάιναλ φορ του Κυπέλλου είναι η τελευταία ευκαιρία για το Μαρούσι προκειμένου να διακριθεί. Θεωρητικά κόντρα στον Πανελλήνιο φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Ομως, ο Κώστας Πετρόπουλος συνιστά προσοχή αφού θεωρεί επικίνδυνο αντίπαλο τον Πανελλήνιο. Σημαντική πάντως απώλεια θα είναι αυτή του Πάτρικ Μπερκ, που αναχώρησε εντός της βδομάδας για τις ΗΠΑ.

Οι Κυψελιώτες από την αντίπερα όχθη ποντάρουν πολλά στο γεγονός ότι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, αλλά και στην εμπειρία από τέτοιους αγώνες του προπονητή τους, Κώστα Φλεβαράκη. Του μόνου, ως γνωστόν, προπονητή εκ των τριών που συμμετέχουν που έχει κερδίσει το Κύπελλο. Ο στόχος τους έχει ήδη επιτευχθεί αφού η παρουσία μιας ομάδας της Α2 στο φάιναλ φορ μόνο επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί γι' αυτούς. Δεν ξεχνούν όμως ότι ο θεσμός του Κυπέλλου είναι πάντα ένας θεσμός των εκπλήξεων. Πάντως, ο Κ. Φλεβαράκης θεωρεί ότι η παρουσία και μόνο της ομάδας στη φετινή διοργάνωση είναι κέρδος αφού θα αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ