Τρίτη 20 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Συνεχίζονται οι προσφορές απέναντι στα πρόστιμα

Νέες προσφορές στο ΚΚΕ δίνουν οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής, απέναντι στα απαράδεκτα πρόστιμα που μοναδικό στόχο έχουν να θέσουν σε περιορισμό την πολιτική δράση του Κόμματος και την επικοινωνία του με τον λαό.

Η ΤΟ Α' Αθήνας προσφέρει ως 2η δόση το ποσό των 3.000 ευρώ.

Το ποσό των 2.450 ευρώ προσφέρει η ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών Αττικής και σημειώνει: «Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά, τις μέρες που απομένουν να φτάσουμε σε ακόμα περισσότερους, με όλους τους τρόπους, για την εκλογική ενίσχυση του Κόμματος στις εκλογές της 25ης Ιούνη».

Επίσης, μέλη και φίλοι της ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής προσφέρουν στο ΚΚΕ 2.100 ευρώ.

Οπως τονίζουν, «τα πρόστιμα να τα πληρώσουν με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ στις εκλογές όσοι απεργάζονται σχέδια χτυπήματος του Κόμματος. Γι' αυτό, τώρα πανστρατιά για πιο δυνατό ΚΚΕ στις 25 Ιουνίου.

Να μη λείψει κανείς, όλοι στις κάλπες με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Το χτύπημα που επιχειρούν στο ΚΚΕ να πέσει στο κενό, με την προσφορά και την αγωνιστική στάση όλων των μελών, των φίλων και οπαδών».

Ακόμα, μέλη και φίλοι της ΤΟ ΕΒΕ προσφέρουν νέα έκτακτη εισφορά, ως 2η δόση, το ποσό των 1.000 ευρώ. «Ολοι στη μάχη! Το σχέδιο χτυπήματος του ΚΚΕ με τα συνεχή πρόστιμα από τον δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής να πέσει στο κενό», τονίζει η Οργάνωση.

Η ΤΟ Ενέργειας - Νερού προσφέρει από τη μεριά της 2.180 ευρώ ως απάντηση στα απαράδεκτα πρόστιμα.

Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, εργαζόμενοι στον χώρο της Δικαιοσύνης, προσφέρουν 1.511 ευρώ μέσω της ΤΟ Δικαιοσύνης.

Η ΚΟΒ Ποντοπόρων Ναυτιλιακών της ΤΟ Μεταφορών προσφέρει το ποσό των 520 ευρώ.

Σε άμιλλα καλεί η ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ

Η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ σε μία βδομάδα συγκέντρωσε και εισφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 20.000 ευρώ.

Στην ανακοίνωσή της τονίζει:

«Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ στην Αττική, εντείνοντας τη μάχη για την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ στην κάλπη σε λίγες μέρες:

- Διαδίδουμε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, κόντρα στη στημένη προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας που κάνει λόγο για δήθεν "πολιτικό πολιτισμό", "εκσυγχρονισμό" και άλλες γνωστές ξύλινες φράσεις που σημαίνουν σιωπή απέναντι στον πολιτικό βομβαρδισμό του συστήματος και των ΜΜΕ. Φυσικά, το προεκλογικό φυλλάδιο και η πολιτική αφίσα ούτε στιγματίζονται ούτε τιμωρούνται όταν το μήνυμά τους είναι οι "αξίες" του συστήματος, ή όταν το εξώφυλλο "κοσμούν" οι χαμογελαστές φάτσες των υποψηφίων της ΝΔ.

- Εντείνουμε την οικονομική δουλειά ώστε να ξεπεράσουν οι εισφορές μας το ποσό των χρηματικών προστίμων, για να μπορούμε να βγάλουμε ακόμα περισσότερες αφίσες και φυλλάδια και να φτάνουν σε ακόμα περισσότερους η αλήθεια, η ανατρεπτική φωνή του ΚΚΕ, το μήνυμα αγώνα για όσα μας αξίζουν.

- Καλούμε όλες τις Οργανώσεις Περιοχής της ΚΝΕ σε άμιλλα για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας όλες τις επόμενες μέρες μέχρι και το αντάμωμά μας στον Γράμμο. Το ίδιο θα κάνουν και οι Οργανώσεις της Αττικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ